Over Studiopup

Studiopup verzorgt op unieke wijze de aankondiging van jullie wondertje. Samen met jullie wensen gaan we opzoek naar het perfecte totaalplaatje. Kies één van onze minimalistische ontwerpen gedrukt op gerecycled karton of kies een uniek lazer kaartje! Alles is mogelijk zolang het maar naar jullie wens is en jullie met heel veel trots jullie newborn kunnen presenteren aan de wereld.

DE DESIGNER

Mijn naam is Dennika de Jong. Het grafische bloed heb ik van mijn moeder mogen erven en stroomt sinds kinds af aan al door mijn aderen. Ik vind het heerlijk om te mogen ontwerpen, concepten te bedenken en nieuwe oplossingen te creΓ«ren. In 2016 ben ik zelf voor het eerst moeder geworden. Ik had de meest perfecte zwangerschap ooit, ik voelde me topfit (was tot 1 dag voor mijn bevalling niet weg te slaan bij de zwangerschapsyoga) en beleefde deze tijd echt als de beste tijd van mijn leven!

Natuurlijk zou ik ons eigen geboortekaartje ontwerpen en zo begon de zoektocht naar inspiratie. Al snel raakte ik verstrikt in online geboortekaartjesland en merkte ik heel sterk dat iedereen zich uniek en eigen noemt, terwijl ze allemaal praktisch hetzelfde zijn. Kijk maar eens op de wand bij je verloskundigepraktijk en je zult zien dat ze allemaal op elkaar lijken en er niet eentje echt goed tussen uit springt. Dit werd mijn nieuwe doel. Ik wilde niet alleen een kaartje waar ik als ontwerper trots op was, maar ook eentje die verbaasde reacties zou opwekken bij de ontvangers.

Zo is het idee ontstaan om de kaartjes te laten drukken op gerecycled karton. Ik ben verliefd geworden op de natuurlijke uitstraling & de dikte van onze materialen. De kaarten zijn zo duurzaam en tijdloos dat ik ze letterlijk nog een jaar na de geboorte van onze zoon heb gespot in sommige interieurs!Β Ik kreeg zoveel positieve reacties en vragen naar de kaarten dat ik besloot mijn eigen webshop te openen.

Ik heb met veel passie gewerkt aan de huidige collectie en ik hoop hiermee vele ouders blij te mogen maken!

Liefs,
Dennika