Kleuren

Bij Studiopup heb je de keuze uit verschillende mooie kleurtjes voor jullie geboortekaartje! Zit jullie kleur er niet standaard tussen? Neem dan contact met ons op en dan gaan we samen met jullie op zoek naar een passende kleur voor jullie gekozen materiaal. 


De uitwerking van de gedrukte kleur kan per materiaalsoort sterk verschillen. Wij adviseren je daarom om kleurenstaaltjes te bestellen wanneer je twijfelt. Het eerste kleurenstaaltje bestel je hier gratis!

Natural kleuren

Wil je een kaartje met een natuurlijke en rustige uitstraling? Dan zijn onze ‘Natural’ kleuren echt wat voor jou! Onze ‘Natural’ kleuren worden namelijk rechtstreeks op het karton gedrukt waardoor het materiaal als achtergrond zichtbaar blijft. Hierdoor blijf je de structuur van het papier door de inkt zien en krijgt het een prachtige  en natuurlijke uitstraling.  


Bright kleuren

Ben je helemaal verliefd geworden op onze materialen, maar wil je wel graag een kaartje die knalt? Kies dan voor onze ‘Bright’ kleuren! De Bright kleuren worden namelijk met een dekwit onderlaag gedrukt waardoor ze veel feller blijven. Hierdoor is echter het materiaal en de structuur hiervan niet meer zichtbaar door de inkt.