Levertijden

Nadat we jullie hebben mogen feliciteren en we de geboortegegevens hebben ontvangen, sturen we jullie een laatste proefdruk van jullie geboortekaartje toe. Wanneer jullie hier akkoord op hebben gegeven sturen wij het kaartje door naar de drukker.

Let op! Vakantie procedure: In de periode van 16 juli t/m 2 september zullen wij tijdelijk geen nieuwe bestellingen aannemen. Ben je tijdens deze periode uitgerekend? Neem dan contact met ons op! Alle bestellingen die voor 16 juli geplaatst worden zullen namelijk opgepakt en afgerond worden maar we nemen in deze periode geen nieuwe bestellingen meer aan. Dit geld ook voor het maken van digitale proefdrukken.

Onze unieke kaarten vragen veel zorg en aandacht. Hierbij komt veel handwerk aan te pas wat tijd kost. Onze combi-laser kaarten worden bijvoorbeeld als losse materialen bedrukt, daarna gelaserd en handmatig op elkaar geplakt. Kwaliteit staat bij ons op nummer 1, om deze te kunnen waarborgen hanteren wij 3-6 werkdagen levertijd. Let op: in het weekend is de drukkerij gesloten. Studiopup stuurt jullie alvast de laatste proefdruk en deze wordt dan maandagochtend door de drukkerij opgepakt.

Wij versturen onze pakketjes met post.nl. Jullie ontvangen van de zending een track&trace code zodat jullie het pakketje kunnen volgen. Wij hebben geen invloed op de verzendtijden van Post.nl.