Papiersoorten

Bij Studio Pup bieden wij drie verschillende type kaarten aan: karton kaarten, laser kaarten en combi-laser kaarten. Deze worden allemaal gedrukt op prachtige materialen met allemaal een natuurlijke uitstraling. Onze materialen kraftkarton en grijskarton zijn gerecyclede producten, van hoge kwaliteit, erg duurzaam en geven een zeer luxe uitstraling. Daarnaast kunnen de kaarten afwerkt worden met moderne laser-technieken. Deze combinaties zorgen ervoor dat jullie kaartje echt uniek is en er absoluut bovenuit zal springen!

KARTON KAART

Deze geboortekaartjes worden dubbelzijdig gedrukt op dik gerecycled kraftkarton of grijskarton. De kaart is hierdoor erg stevig & duurzaam en krijgt een natuurlijke & luxe uitstraling.

Materiaal: kraftkarton of grijskarton
Dikte: 2-2,5 mm
Verzending: max. 2 postzegels per kaart


LASER KAART

Deze geboortekaartjes worden dubbelzijdig gedrukt op dik gerecycled kraftkarton of grijskarton waarbij er bepaalde delen van het kaartje worden weg gesneden door lasertechniek en er een doorkijk ontstaat. Dit levert een uniek effect op. 

Materiaal: kraftkraton of grijskarton 
Dikte: 2-2,5 mm
Techniek: Lasersnijden
Verzending: max. 2 postzegels per kaart


COMBI-LASER KAART

Deze luxe geboortekaartjes bestaan uit twee verschillende papiersoorten, welke handmatig op elkaar geplakt worden. De voorzijde wordt gedrukt op kraftkarton of grijskarton en de achterzijde op een luxe wit structuur papiertje. De voorzijde is altijd voorzien van een ontwerp waarbij er gebruik wordt gemaakt van lasersnijden. Hierdoor is het achterliggende materiaal en de eventuele bedrukking ook aan de voorzijde zichtbaar. Doordat de achterzijde volledig wit is heb je bij deze kaart veel ruimte voor extra teksten en informatie.  

Materiaal: kraftkarton of grijskarton in combinatie met wit structuur papier
Dikte: 1 mm
Techniek: Lasersnijden & cacheren 
Verzending: max. 2 postzegels per kaart